Anoniem surfen via VPN

Anoniem surfen via VPN brengt een aantal voordelen met zich mee. Het anoniem surfen via VPN kan snel en eenvoudig. Gebruik niet langer uw eigen ip adres maar het ip adres die beschikbaar wordt gesteld door de proxy servers.

De voordelen die VPS Software van GooseVPN
1. Geen sporen / historie achterlaten om de websites die u bekijkt.
2. Gecensureerde websites bezoeken
3. Wees anoniem en houdt uzelf goed verborgen.
4. Internet connectie beveiligen door te surfen via proxy servers van Goose.
5. Identiteitsbescherming op internet
6. Geblokkeerde websites omzeilen op school, werk of bij u thuis die door providers / systeembeheerders zijn geblokkeerd.

VPN

VPN staat voor Virtueel Particulier Netwerk. Heeft u vragen over de vpn software van Goosevpn? Dan kunt u contact met ons opnemen middels de contactpagina onderaan deze website. Anoniem uw internet beveiligingen en beveilig de verbinding en versleutelen van webverkeer tegen hackers, netwerk spionnen en onbetrouwbare netwerken.
Gratis web proxy
Anoniem surfen, verberg online uw identiteit en internet geschiedenis. Onze proxy werkt vanuit de binnenkant van uw web browser.
Bestand uploaden
Veilig uploaden van grote bestanden met geavanceerde privacy-functies zodat u controle over wie wel en niet uw bestanden mag downloaden.
anoniem referrer
Verberg uw website-adres van wordt weergegeven als referrer bij het linken naar websites van derden.
IP: PORT proxy lijsten
De grootste database van de openbare proxies, welke 24/7 automatisch bijgewerkt wordt.
anonieme e-mail
Ontvang e-mails anoniem. Dit is makkelijk wanneer u websites of een persoon niet helemaal vertrouwt die vragen om uw mailadres.

VPN ook een uitkomst voor op school

Wilt u stiekem online op school of op uw werk, bijvoorbeeld naar websites die de beheerder geblokkeerd heeft of die tot een berisping zouden kunnen leiden? Indien er een beheerder meekijkt op het moment dat u wenst te surfen is het verstandig om gebruik te maken van een VPN, zoals via GOOSEVPN.

Beheerder heeft geen inzicht in uw surfgedrag
De beheerder kan in bepaalde gevallen meekijken met de pagina’s die u bezoekt, bijvoorbeeld op school of op uw werk. U kunt echter stiekem online, door gebruik te maken van een VPN. U zorgt er dan voor dat het niet langer zichtbaar is op welke website u zit, terwijl u zelf de mogelijkheid heeft om de inhoud op uw gemak te bekijken. Zorg ervoor dat anderen niet langer met u kunnen meekijken en ga weer anoniem door het leven, ook op het internet.

Gebruik van een VPN
U kunt stiekem online door gebruik te maken van en een VPN service. Dit is een Virtueel Particulier Netwerk, een virtueel netwerk dat geen toegang biedt aan anderen die mee wensen te kijken. Een aanbieder  die er graag voor zorgt dat u het anderen onduidelijk kunt maken waar u op dit moment bent op het internet en waar u naar kijkt. Dit betekent onder andere dat u stiekem online kunt gaan, om iets op te zoeken waar anderen niets vanaf mogen weten, of om hier op uw gemak naar te kunnen kijken.

Surfen zonder gevolgd te worden
We worden op steeds meer plaatsen online gevolgd en ook de social media zorgen ervoor dat we ons haast niet meer ongemerkt kunnen bewegen. Het is daarom niet vreemd dat steeds meer mensen graag stiekem online gaan, zowel op school, op hun werk als op andere plaatsen. Overal waar er een beheerder of een andere partij mee kan kijken laten we sporen na, iets dat u kunt voorkomen met een VPN. Ga ook zelf stiekem online en zorg er op die manier voor dat u eindelijk kunt surfen naar de websites op het internet waarvan niemand hoeft te weten dat u ze bezoekt.

Avatar

About Frank Tech

Wil je sneller wifi en sneller internet? Is gaming achterhaald of is er sprake van zoom-buffering? Wat is een Mesh WiFi en WiFi 6? Vraag je je af welke telefoon je moet kopen? Wilt u de beste mobiele tips en trucs weten? Dan ben je hier op de juiste plaats! Mijn naam is Frank, aka Frank Tech, en ik maak technologie begrijpbaar voor iedereen - ik beantwoord jouw technische vragen. Je ontvangt tips, trucs, hoe te, recensies en apps - in eenvoudige taal die we allemaal begrijpen! Voordat jij fr volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn reviews. Voordat je volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn hands-on reviews, apparaten, iPhones, Android, tablets en andere technische spullen.

View all posts by Frank Tech →