Btw berekenen gadget

Sinds de opkomst van het Internet is het papierwerk bijna verloren gegaan. Ook bij het berekenen van je belasting toegevoegde waarde is de klassieke Casio rekenmachine onder het stof verloren gegaan.  In Nederland betaald de ondernemer in vergelijking met andere Landen een zeer hoog belastingtarief. Daarom is het voor de gemiddelde winkelier niet altijd even gemakkelijk, en wilt hij graag tijd besparen.

Eenvoudig 6% of 21% btw berekenen

Op de website van btw berekenen kan ook jij tijd besparen en hoef je niet meer overspoeld te worden met die saaie sommetjes. Vul het totale bedrag in,  kies voor 6% of 21% en klik op btw op of -aftrekken.

Zelf berekenen

Mocht je er voor kiezen om het zelf uit te rekenen? Dan kan dat door middel van een rekenmachine op je laptop of smartphone.

  • Open een rekenmachine
  • Vul het hele bedrag in
  • Deel het bedrag door100
  • Vermenigvuldig het bedrag maal 6 of 21 (percentage van je btw)
  • Haal deze uitkomst van je totale bedrag af om je inkomsten na belastingaftrek te zien.
Avatar

About Frank Tech

Wil je sneller wifi en sneller internet? Is gaming achterhaald of is er sprake van zoom-buffering? Wat is een Mesh WiFi en WiFi 6? Vraag je je af welke telefoon je moet kopen? Wilt u de beste mobiele tips en trucs weten? Dan ben je hier op de juiste plaats! Mijn naam is Frank, aka Frank Tech, en ik maak technologie begrijpbaar voor iedereen - ik beantwoord jouw technische vragen. Je ontvangt tips, trucs, hoe te, recensies en apps - in eenvoudige taal die we allemaal begrijpen! Voordat jij fr volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn reviews. Voordat je volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn hands-on reviews, apparaten, iPhones, Android, tablets en andere technische spullen.

View all posts by Frank Tech →