Gebruik jij al een telefoonhoesje?

Er zijn genoeg mensen die geen telefoonhoesje gebruiken en dit ook niet nodig hebben. Het gaat erom hoe je met je telefoon omgaat. Smartphonehoesjes zijn een must voor mensen die niet voorzichtig met hun telefoon omgaan. Of voor mensen die onhandig zijn en vaak hun telefoon laten vallen.

Je weet nooit wanneer je, je dure smartphone laat vallen. Om de eventuele gevolgen daarvan te voorkomen, moet je een hoesje voor je telefoon aanschaffen. Om hier het beste uit te halen, moet je onderzoek doen en begrijpen welke telefoonhoesjes de beste bescherming bieden.

Telefoonhoesjes dienen voor twee doeleinden.
Bescherming – bescherm je telefoon tegen verschillende elementen zoals

  • Tegen barsten in je telefoon
  • Stoten van het vallen
  • En in sommige gevallen waterdichtheid.

De meeste hoesjes zijn ontworpen om de impact van een val te verminderen. Dit doen ze door het absorberen van de kracht. Waardoor de interne onderdelen heel blijven.

Personaliseren – Wanneer je een hoesje koopt kan je er meerderen kopen. Ben je de kleur zat kan je hem afwisselen met een anderen. Wil je geen gekleurd hoesje? Dan kan je ook een transparante hoesje nemen. Zo is je telefoon toch bescherm.

Ingebouwde telefoonhoesje
Als een telefoonbedrijf een smartphone zou maken die een ingebouwde telefoonhoesje zou hebben. Dan zouden ze hun telefoons met meer dan 1000 ontwerpen moeten gemaakt worden. Zodat ze bij elke klant in de smaakt te vallen. De kosten van een telefoon zouden dan veel hoger uitvallen. Telefoonbedrijven zouden de materialen moeten vervangen naar een titanium kwaliteit glas en metaal. Hierdoor worden de kosten te hoog. Het zou dan goedkoper zijn om een telefoon te laten breken en je scherm te vervangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *