Hoe verslavend is Farm Heroes Saga?

Of je het spelletje zelf gespeeld hebt of niet, een grote kans dat je het wel eens gezien hebt. Toen je op de trein stond te wachten en die mevrouw naast je op haar mobieltje fleurige snoepjes aan het verschuiven was. Ja zeker, Candy Crush alarm. De ontwikkelaar van dit populaire, door miljoenen gespeelde spelletje brachten inmiddels een nieuwe opvolger uit. Farm Heroes Saga is gelanceerd!

Ook dit is een 3-op-een-rij spelletje, maar zonder allerlei gekleurde snoepjes. Hier speel je me diverse gewasjes en zonnetjes, druppeltjes of uitjes. De gelatine is ingeruild voor bloemetjes en eitjes. De looks van Farm Heroes Saga is glad en vrolijk uit. Een grote verbetering ten opzichte van haar voorganger Candy Crush.

Episodes en Levels

Het doel van Farm Heroes Saga is het redden van jouw boerderij en het voorkomen dat Walgie de Wasbeer alle bouwgrond verpest. Het spel is opgebouwd uit episodes. Een episode bestaat uit levels. Per level krijg je een opdracht mee om binnen een vastgesteld aantal zetten uit te voeren. Als je de opdracht 100% uitvoert krijg je een ster. Doe je opdracht binnen de gestelde zetten dan kom je in Supermodes. Hierdoor verdien je extra sterren en deze brengen wonderbonen in het laatje voor allerlei extra’s.

Wonderbonen en BoerderijClub

Er zijn levels waarin je het opneemt tegen Walgie. Door wonderbonen te verkopen kan je de schade aan Walgie verhogen. Met wonderbonen koop je ook boosters. De voorraad wonderbonen is helaas niet oneindig. Wil je ze aanvullen dan zal je deze met echt geld moeten kopen.

De verslavende factor wordt verhoogd door de toevoeging van de BoerderijClub. In sommige levels zijn allerlei dieren te verzamelen. BoerderijClub dieren geven weer bonussen waardoor levels makkelijker te spelen zijn. Erg goed bedacht van de makers, want de verzamelwoede in Farm Heroes Saga wordt hiermee aangewakkerd en zal hierdoor nog meer speluren in beslag nemen!

Avatar

About Frank Tech

Wil je sneller wifi en sneller internet? Is gaming achterhaald of is er sprake van zoom-buffering? Wat is een Mesh WiFi en WiFi 6? Vraag je je af welke telefoon je moet kopen? Wilt u de beste mobiele tips en trucs weten? Dan ben je hier op de juiste plaats! Mijn naam is Frank, aka Frank Tech, en ik maak technologie begrijpbaar voor iedereen - ik beantwoord jouw technische vragen. Je ontvangt tips, trucs, hoe te, recensies en apps - in eenvoudige taal die we allemaal begrijpen! Voordat jij fr volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn reviews. Voordat je volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn hands-on reviews, apparaten, iPhones, Android, tablets en andere technische spullen.

View all posts by Frank Tech →