QR chip halsband voor je huisdier

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Hoe ideaal is het dat er nu een app is ontwikkelt voor je huisdier? Het is geen standaard app om bijvoorbeeld gezondheidsproblemen of dierenartsinformatie bij te houden. Het is een app dat kan helpen om je huisdier terug te vinden. Loopt jou hond of kat vaak weg? En blijven ze dan dagenlang zoek? Dan is een pet QR ideaal voor jou.

Chip
Veel huisdieren zijn tegenwoordig gechipt. Maar dit is pas te zien als je dier naar een dierenarts of asiel word gebracht. Daar kunnen ze hun nek scannen om achter de eigenaar te komen.

Halsband tag
Je hebt ook tagss die aan een halsband kunnen worden gehangen. Deze bevatten vaak belangrijke informatie zoals:

• Naam van je huisdier
• Een telefoonnummer waar je op bereikt kan worden
• Evt het nummer van de microchip en informatie over de licentie van je huisdier

Het nadeel is alleen dat een tag kan beschadigen of eraf vallen. Zo weet een vinder niet wie de eigenaar is. Hierdoor heb je de kans dat je huisdier blijft rondzwerven.

Androïde halsband
Er is een nieuw type halsband. Het werkt op een androïde telefoon en je hebt de app QR-barcode scannerapplicatie nodig. Boven op de halsband is een barcode geplaatst. De code die hierop staat is gekoppeld aan een profielpagina voor je huisdier. Hierop staat:

• De naam van je huisdier
• Zijn geboortedatum
• Gegevens van de dierenarts
• Jou naam en informatie
• En ook evt. contactgegevens voor noodgevallen

De informatie open je op een smartphone in een browser. Je kunt al je informatie op een rijtje zetten

Avatar

About Frank Tech

Wil je sneller wifi en sneller internet? Is gaming achterhaald of is er sprake van zoom-buffering? Wat is een Mesh WiFi en WiFi 6? Vraag je je af welke telefoon je moet kopen? Wilt u de beste mobiele tips en trucs weten? Dan ben je hier op de juiste plaats! Mijn naam is Frank, aka Frank Tech, en ik maak technologie begrijpbaar voor iedereen - ik beantwoord jouw technische vragen. Je ontvangt tips, trucs, hoe te, recensies en apps - in eenvoudige taal die we allemaal begrijpen! Voordat jij fr volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn reviews. Voordat je volgende mobiele telefoon, gadget of actiecamera koopt, bekijk mijn hands-on reviews, apparaten, iPhones, Android, tablets en andere technische spullen.

View all posts by Frank Tech →